Vikten av att slappna av

Hur du kan slappna av bra bra sätt

Hur du kan slappna av bra bra sätt

Att jobba med IT och internetmarknadsföring är riktigt riktigt roligt och belönande, men det är ofta också ett jobb som innebär att du arbetar många långa timmar – mer än de flesta andra jobb.

Du är tillgänglig på mobilen dygnet runt och det är inte ovanligt att du fortsätter jobba några timmar på kvällen, till och med efter en lång arbetsdag på kontoret.

För att inte bli helt utbränd är det dock viktigt att du också lär dig att slappna av. Det är inte nyttigt för någon att jobba för mycket utan att ta igen sig lite grann emellanåt.

Slappna av framför datorn, mobilen eller surfplattan

Slappna av framför datorn, mobilen eller surfplattan

Ett populärt sätt att slappna av är framför datorn, mobilen eller surfplattan. Istället för att använda enheterna till jobbet kan du använda dem till att surfa runt på nätet, läsa nyheter, kolla Facebook eller spela spel.

Slappna av genom träning

Ett annat populärt sätt att slappna av är genom att träna. Detta frigör dessutom adrenalin i kroppen, vilket gör att vi också fysiskt mår bättre.

Slappna av genom träning

Om du har ett kort till gymmet eller simhallen kan du alltid ta dig dit, men om du bara känner för något hemifrån kan du också ta en rask promenad i kvarteret. Då kanske du också möter någon gammal granne du inte talat med på ett tag, så får du även lite socialt utbyte.

Om du inte orkar ta dig utanför dörren finns det också massor med olika träningsprogram på Youtube, så det är bara att snöra på joggingskorna och sätta igång.

Inga fler undanflykter nu, tack!

One Comment

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *